top of page

Boka kurs eller enstaka tillfällen

Grupper och företag

Hos oss kan du boka enstaka klasser för t.ex. möhippa, för kompisgänget och enskilt som privat yogaklass.

Oavsett tidigare erfarenhet eller nivå, anpassar vi klassen för att passa alla deltagare. Vi erbjuder en trygg och välkomnande miljö där ni kan koppla av, skratta och njuta tillsammans. Yogaklassen kan vara ett lugnt avbrott i en dag full av aktiviteter eller en energigivande start på resten av er dag. Kontakta oss för mer info och offert. Vi ser till att ta fram ett upplägg som passar just er.

1_edited_edited.jpg

Företagshälsa

Ge ditt team en paus från vardagens stress och främja hälsa och välmående på arbetsplatsen med våra skräddarsydda yogaklasser för företag. På Yogastudion erbjuder vi företagsyoga som en del av företagshälsovården, anpassad för att passa alla oavsett nivå.

Flera studier visar hur bra yoga fungerar som inslag i friskvårdsarbetet och det passar precis alla. Yoga är ett kraftfullt verktyg för att motverka och komma tillrätta med stressrelaterade problem, det stärker kroppens muskler på ett skonsamt sätt och släpper på spänningar.

Kontakta oss idag för att boka enstaka tillfälle eller kurs för din grupp eller ditt företag. Upplev hur yoga kan stärka teamkänslan och förbättra hälsan för alla deltagare. Låt Yogastudion bli er partner på vägen mot en friskare och mer harmonisk arbetsmiljö.

bottom of page